Oceňování majetku - Drozen, František
Význam a úlohy oceňovania hmotného majetku. Teoretické a praktické riešenie problematiky oceňovania majetku rôzneho typu na VŠE formou výskumu. Modely oceňovania hmotného majetku. Pri VŠE bol v r. 1993 založený Inštitút oceňovania majetku.