Jednoduchosť v evidencii zásob - Majtán, Štefan
Systém evidencie zásob pre malých a stredných podnikateľov. Metódy vizuálnej kontroly. Metódy písomných záznamov: skladové karty a bloky, skladové lístky a ich kódovanie.