Reklamné listy O reklame, médiách a komunikácii
Reklama a legislatíva. Headliny a slogany bojujú o čitateľovu pozornosť. Ocenenie Slovak Gold pre kvalitné výrobky. Firmy a ich komunikácia - reklama zmrzliny. Nová komerčná televízia Markíza by mala zlepšiť celý slovenský televízny trh. Úryvok z knihy reklamného fotografa Oliviera Toscaniho Reklama je navoňaná zdochlina. Podoby reklamy v USA sú predobrazom vývoja na európskom trhu. Reklama na olympiáde v Atlante. Ľudia z reklamy. Prieskumy. Kalendár veľtrhov a výstav v SR a ČR v auguste-októbri 1996.