Reklamné listy O reklame, médiách a komunikácii
Z obsahu sekcie: Ľudia z reklamy. Marketing a merchandising. Firmy a ich komunikácia - poistenie liečebných nákladov. Zákonné obmedzenie klasickej reklamy alkoholu podnieti kreativitu tvorcov kampaní. Reklama a šport. Tvorba rozhlasovej reklamy. Trh médií. Výdavky na reklamu v 1. polroku 1996.