Drogéria a reklama
Reklama drogistického tovaru. Stupeň obľúbenosti a charakteristika služieb. Výdavky na reklamu čistiacich prostriedkov. Priamy marketing firmy Amway, s.r.o. Situácia v slovenskom maloobchode. Reklamná činnosť. Procter and Gamble a Henkel - Palma na Slovensku.