Marketing a reklama ve sportu
Presadenie sa na trhu so športovou reklamou. Firmy obchodujúce s bicyklami: Universe Agency, Joko, Olpran - reklama a sponzoring. Design športových potrieb. Reklama na billboardoch. Športové tituly.