Skrytá reklama v éteri
Skrytá reklama v slovenských médiách. Problémy skrytej reklamy v slovenskom rozhlase. Predaj reklamy zabezpečený agentúrou PSMA. Skrytá reklama v súkromných rádiách. Dôsledky uplatňovania skrytej reklamy.