Na pomoc podnikovej sfére - Turkovičová, T.
Na Slovensku vznikla organizácia Insoliba ako združenie konkurzných, likvidátorských a iných špecialistov z oblasti ekonomického poradenstva a správy, ktorí sa zaoberajú riešením krízových a ozdravných problémov podnikateľskej sféry. Okruhy činností, ktoré Insoliba vykonáva.