Skupina spoločností ZSNP plánuje tento rok vytvoriť sedemkrát väčší zisk ako vlani - Kuča, Š.
Hlinikáreň ZSNP, a.s. Žiar n. Hronom sa zmenila na spoločnosť holdingového typu. Rozhodujúcou dcérskou spoločnosťou je Slovalco, a.s. Žiar n. Hronom. ZSNP ostáva strategickým podnikom štátu. Hospodárske ukazovatele ZSNP, a.s. za r. 1994 a 1995. Vybrané konsolidované hospodárske ukazovatele za skupinu ZSNP v r. 1994 a 1995. Nekonsolidovaný hospodársky výsledok pred zdanením spoločností skupiny ZSNP v r. 1994 a 1995 a plán na r. 1996.