Společné územní plánování v České republice, ve Slovenské republice a ve Spolkové republice Německo - Andrle, Alois
Pri Akadémii pre územné plánovanie a priestorový výskum v Hannoveri pracuje stála Nemecko-česko-slovenská pracovná skupina zaoberajúca sa spoločnými teoretickými i praktickými problémami územného výskumu a plánovania týchto krajín.