Inovační malé a střední podniky ve službách regionálního rozvoje - Navrátil, J.
V máji 1996 prebiehal v Bruseli 5. kongres podnikateľských inovačných centier (BIC). Zakladanie podnikateľských inovačných centier a vznik Európskej siete podnikateľských inovačných centier (European Business and Innovation Centre network), jej poslanie. Niektoré hlavné informácie a myšlienky z diskusie, workshopu a konferencie BIC.