Zákon o nadáciách - Ukrop, Milan
Zákon NR SR č.207/1996 Z.z. o nadáciách. Zriadenie a vznik nadácie. Zrušenie a zánik nadácie. Orgány nadácie a ich právomoci. Hospodárenie nadácie. Podrobný komentár k vybraným ustanoveniam zákona o nadáciách.