Asertivita Kapitolky z psychológie marketingu - Szarková, Miroslava, 1951-
Pojem asertivita. Asertívne správanie. Asertívne konanie. Typy asertivity. Nácvik asertívneho konania. Zmena správania manažérov v obchodnom rokovaní.