Empatia Kapitolky z psychológie marketingu - Szarková, Miroslava, 1951-
Pojem empatia. Praktické nácviky a rozvojové programy schopností empatického správania pre manažérov. V marketingu, najmä v obchodnom rokovaní, empatia patrí k schopnostiam, ktoré podmieňujú úspešnosť a profesionalitu manažéra.