Persuázia Kapitolky z psychológie marketingu - Szarková, Miroslava, 1951-
Persuázia - vysvetlenie pojmu. Psychická pripravenosť na obchodné rokovanie. Schopnosť jednotlivca v komunikačnom procese presvedčiť druhého o správnosti svojho názoru. Psychická disponzibilita aplikovať persuáziu v konkrétnych pracovných činnostiach.