Psychológia v konkurznom konaní - Šulek, M.
Využívanie psychodiagnostických metód ako dôležitého nástroja pre objektívne hodnotenie a výber vedúcich na určité pracovné miesta či funkciu. Východiská využívania psychológie v konkurznom konaní. Výber pomocou psychotechnických testov.