Hodnotenie sociálnej situácie obyvateľstva r.1995 z aspektu štatistickej údajovej základne MPSVR SR. 2 - Křížková, E.
Analýza štatistických údajov životnej úrovne v r. 1995 v SR. Dĺžka trvania nezamestnanosti. Aktívna politika trhu práce. Bezpečnosť a ochrana zdravia. Sociálne zabezpečenie, dôchodkové zabezpečenie, nemocenské poistenie. Sociálna starostlivosť. Sociálna odkázanosť a nezamestnanosť. Sociálna situácia domácností.