Vývoj obyvateľstva v SR vo svetle štatistických údajov. 2 - Tirpák, M.
Vývoj demografických procesov v SR v r. 1990-1995. Populačný vývoj, prírastok obyvateľstva, vývoj úmrtnosti. Migrácia obyvateľstva. Štruktúra obyvateľstva podľa základných vekových skupín. Najdôležitejšie skutočnosti, ktoré boli v populačnom vývoji v roku 1995.