Maďarská menšina na Slovensku v podmienkach slovenského národného štátu - Kusý, M.
Postavenie maďarskej menšiny na Slovensku v rámci slovenského národného štátu. Autonómia a samospráva - etnická samospráva, územná samospráva, etnická územná samospráva. Národný štát a etnická autonómia. Uplatňovanie práva na autonómiu znamená uplatňovanie kolektívneho práva. Postoj demokratov k "maďarskej politike".