Finančné aspekty investičného rozhodovania podniku - Miková, Oľga
Investície v ekonomike a finančnom riadení podniku. Charakteristika investičného projektu. Rozpočet kapitálových výdavkov a očakávaných peňažných príjmov z investície. Kladné a záporné peňažné toky. Kapitálové výdavky. Financovanie investičných projektov. Analýza rizika investičného projektu. Prepočty ekonomickej efektívnosti investičných projektov. Nákladové metódy. Vplyv inflácie na investičné rozhodovanie.