Finančné investovanie - Miková, Oľga
Investovanie formou vecných a finančných investícií. Výsledok finančného investovania. Rozdiel medzi finančnými investíciami a krátkodobým finančným majetkom. Motivácia pre dlhodobé finančné investovanie. Finančné investície v účtovníctve. Krátkodobý finančný majetok. Cieľ krátkodobého investovania.