Metódy ekonomického hodnotenia ekologických investícií - Füzyová, Ľubica
Špecifická skupina investícií - investície do životného prostredia. Členenie účinkov investičnej akcie podľa rôznych hľadísk. Význam jednotlivých kvadrantov. Efekty opatrení na ochranu životného prostredia a ich členenie. Rozdelenie ukazovateľov efektívnosti. Metódy ekonomického hodnotenia ekologických investícií. Metóda ročných nákladov. Metóda diskontovaných nákladov.