Možnosti investovania v trhovej ekonomike - Horniaková, Ľubica
Výška finančného prebytku určená na investovanie. Cieľ investovania. Riziko spojené s investovaním. Likvidita investovaných prostriedkov. Investičná pyramída. Členenie investícií na reálne a finančné. Problémy investovania na Slovensku. Pôsobenie zahraničného kapitálu v slovenskej ekonomike. SAPF - Slovensko-americký podnikateľský fond.