Poistné fondy a možnosti podnikania. 1 - Fidrmuc, J.
Rozsah, miera rizika a jeho minimalizácia pri investovaní z finančných úspor. Poistné fondy v poisťovniach - rozhodujúci zdroj investovania v najvyspelejších krajinách. Prísne pravidlá investovania. Ochrana malých investorov. Neziskovosť poisťovní. Poisťovne pre zamestnancov podnikov.