Reštrukturalizácia hospodárstva Slovenska - podmienka jeho rastu - Sedlák, Mikuláš
Vývoj ekonomickej štruktúry v priebehu transformácie hospodárstva. Pozitívne zmeny v sektorovej štruktúre. Vývoj odvetvovej a vývoznej štruktúry priemyslu. Zmeny odvetvovej štruktúry a zvýšenie konkurencieschopnosti priemyslu. Reštrukturalizácia priemyslu.