Vývoj spotrebiteľských cien a životných nákladov v júli 1996 v SR
Vývoj indexov spotrebiteľských cien v SR v r. 1995 - 1996. Spotrebiteľské ceny za potravinársky a nepotravinársky tovar. Verejné stravovanie. Služby. Životné náklady. Porovnanie v júli 1996 oproti júlu 1995.