Súčasné tendencie cenového vývoja a úroveň životných nákladov v SR Príloha Hospodárskych novín
Rast cien a vývoj životných nákladov v SR do 30. 7. 1996 v porovnaní s rovnakým obdobím predchádzajúceho roka. Vývoj miery inflácie, spotrebiteľských a výrobných cien a cien poľnohospodárskych výrobkov v SR. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR.