Hodnocení zaměstnanců v ABB Česká republika - Borovec, J.
Systém hodnotenia pracovníkov v Spoločnosti Asea Brown Boveri (ABB ČR). Chápanie motivácie nielen ako nadpriemerného finančného ohodnotenia, dobrých pracovných podmienok, ale i dobrú komunikáciu vo firme. Predchádzajúce hodnotenie zamestnancov v ABB-PBS Brno. Nový systém hodnotenia. Hodnotiaci pohovor. Stanovenie prioritných pracovných úloh hodnotiaceho. Psychodiagnostické testy Assessment Center. Vytypovanie tzv. High Potentials (talentovaných zamestnancov).