Hľadáte vhodného konzultanta? 1 Charakteristika trhu služieb zameraných na rozvoj ľudských zdrojov - Benkovič, P.
Ponuka na trhu konzultácií a vzdelávania manažérov v oblasti rozvoja ľudských zdrojov. Charakteristika slovenského trhu so službami zameranými na rozvoj ľudských zdrojov. Výber z ponuky dodávateľov týchto služieb.