Kariéra s HN - Figarová, V.
Z obsahu prílohy: Tvorba motivačného systému - Práca ako hlavná životná priorita. Finančné a nefinančné prostriedky získavania, udržiavania a motivácie pracovníkov. Uľahčite si cestu do sveta! - 1. ročník Medzinárodného veľtrhu študijných a jazykových pobytov StudyFair `96. Manažment malého a stredného podnikania.