Cena práce a jej vplyvy na trhu práce - Hubert, Jaromír
Význam informácií o mzdách pre mzdovú politiku firmy. Snaha o optimalizáciu miezd - dva protiklady - minimalizácia nákladov na strane zamestnávateľa a výhodné ocenenie zamestnanca na strane druhej. Zdroje informácií o zárobkoch. Informačný systém o cene práce a jeho význam pre firmu. Aktuálna úroveň mzdy vo vybraných výstupoch. Vplyv kvalifikácie, veku, pohlavia a dĺžky praxe na cenu práce v niektorých profesiách.