O súčasných tendenciách vo vývoji miezd v SR Príloha Hospodárskych novín
Analýza vývoja miezd v SR. V odvetví priemyslu vzrástli mesačné mzdy od r.1994 do júna 1996 indexom 156,9. Vývoj rastu cien spotrebiteľských tovarov a služieb. Úroveň mesačných príjmov obyvateľstva. Dynamika vývoja mesačných miezd. Rast mesačných miezd v štátnom a súkromnom sektore. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR za január, júl, december 1995 a január-december 1996. Jednotlivé hospodárske ukazovatele: spotrebiteľský trh, zamestnanosť a mzdy, nezamestnanosť, štátny rozpočet, vlastnícka štruktúra.