Podniková sociálna politika - Krausová, Alena
Zámery podnikovej sociálnej politiky. Priority a očakávané efekty podnikovej sociálnej politiky. Vytváranie vhodných podmienok na prácu zamestnancov. Zdokonaľovanie životných podmienok a kvality života zamestnancov. Zvyšovanie starostlivosti o vybrané skupiny zamestnancov. Rozvíjanie mimopodnikovej formy starostlivosti o zamestnancov.