Vyhláška Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky, ktorou sa vykonáva zákon č. 36/1967 Zb. o znalcoch a tlmočníkoch
Vyhláška Ministerstva spravodlivosti SR, ktorou sa vykonáva zákon č. 36/1967 Zb. o znalcoch a tlmočníkoch a ktorá nadobúda účinnosť 1. 9. 1996. Riadenie znaleckej a tlmočníckej činnosti. Odmeňovanie znalcov alebo tlmočníkov.