Podpora v nezamestnanosti v krajinách Európskej únie - Barancová, Helena
Právna úprava podpory v nezamestnanosti v krajinách EÚ - Belgicko, SRN, Dánsko, Francúzsko, Grécko, V. Británia, Írsko, Taliansko, Luxembursko, Holandsko, Portugalsko, Rakúsko, Španielsko. Právne podmienky poskytovania podpory v nezamestnanosti, dĺžka poskytovania podpory, výška podpory, poskytovanie sociálnej pomoci v nezamestnanosti. Porovnanie so SR a ČR.