Svet 90. rokov - svet nezamestnanosti - Šíbl, Drahoš
Problém nezamestnanosti patrí - popri chudobe a sociálnej dezintegrácii - k najzávažnejším súčasným svetovým sociálnym problémom. Vplyv nezamestnanosti na medzinárodný obchod. Analýza problémov zamestnanosti v EÚ. Biela kniha o strednodobej stratégii rastu, konkurencieschopnosti a zamestnanosti.