Vysoký vek, nízka kvalifikácia Pracovné a životné podmienky žien v poľnohospodárstve - Buchta, Stanislav
Podiel práce žien v agrárnom sektore. Pracovné a životné podmienky žien v transformujúcom sa poľnohospodárstve. Cena ženskej práce. Zastúpenie žien v manažmente a na postoch stredného ekonomického charakteru. Pozície vidieckych žien. Výber povolania žien.