Finančná politika v ekonomike SR - Sivák, Rudolf, 1955-
Vývoj slovenskej ekonomiky od r. 1993 do r. 1996. Makroekonomické ukazovatele za sledované obdobie. Koncepčné opatrenia v oblasti finančnej politiky. Účinnosť finančnej politiky v ekonomike Slovenska.