Ako zahrnúť DPH do základu dane z príjmov? - Kopecká, D.
Opatrenie Ministerstva financií SR č. 70 k spôsobu zahrnutia DPH podľa zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty do základu dane. Postup u daňovníka účtujúceho v sústave podvojného účtovníctva. Účtovanie o zásobách.