Daň z príjmu v Slovenskej republike a v Rakúsku Porovnávacia analýza daňovej povinnosti a stanovenia základu dane z príjmov - Bertl, R.
Spoločné a rozdielne aspekty pri stanovení daňovej povinnosti a základu dane v SR a Rakúsku. Daňová povinnosť fyzických a právnických osôb. Druhy príjmov. Spôsoby stanovenia základu dane (resp. čiastkového základu dane) na Slovensku. Spôsoby stanovenia príjmov (Einkünfte) v Rakúsku.