Spotrebná daň z vína - Ubík, P.
Definovanie základných pojmov zákona NR SR č. 309/1993 Z. z. Povinnosti platiteľov a postavenie výrobcov vína. Ochrana spotrebiteľov. Vyhotovenie daňového dokladu. Oslobodenie od dane. Splatnosť dane.