Uplatnenie osobitnej sadzby dane - Piršelová, Dagmar
Osobitné zdanenie príjmov. Daňovníci, ktorých sa týka osobitná sadzba dane. Uplatnenie osobitnej sadzby dane. Verejná súťaž na daňové účely. Obmedzenie daňovej povinnosti pre daňovníkov.