Zákon o dani z dedičstva, darovania, prevodu a prechodu nehnuteľností
Tretí diel seriálu o jednotlivých druhoch daní, pripraveného v spolupráci s Ministerstvom financií SR a so Slovenskou televíziou. Daň z dedičstva (predmet a výpočet dane, nárok na zákonné oslobodenie). Daň z darovania (vznik daňovej povinnosti a správca dane). Daň z prevodu a prechodu nehnuteľností.