Zákon o dani z pridanej hodnoty - výklad - Rybánsky, Ľudovít
Záverečná časť seriálu Leader - výklad zákona NR SR č. 200/1996 Z. z. o dani z pridanej hodnoty. Predmet dane. Platitelia dane a ich registrácia. Základ dane, jej sadzba a výpočet. Uskutočnenie zdaniteľného plnenia, vznik daňovej povinnosti a vystavovanie daňových dokladov. Odpočet dane. Oslobodenie od dane. Vývoz tovaru. Zdaňovacie obdobie a správa dane v tuzemsku. K uplatňovaniu dane pri dovoze.