Bankovní sektor v období ekonomické transformace
Úloha bankového sektora v ekonomickej transformácii. Inštitucionálne podmienky pre fungovanie bankového sektora v procese transformácie. Regulácia bankového sektora. Konsolidačné opatrenia v prvej fáze transformácie - Konsolidačný program I. a Konsolidačný program II. Bilancia opatrení pre stabilizáciu bankového sektora.