Bankový sektor v USA Príloha - Oravec, J.
Reforma po hospodárskej kríze v 30. rokoch. Nové činnosti amerických bánk. Zákon o bankách, ktorý umožňuje fúzie bánk v rôznych štátoch USA. Konkurencia silných bánk. Zvyšovanie kvality služieb. Inovácia v bankovníctve. Komunikácia medzi bankou a klientom pomocou súčasnej technológie. Interact Banking.