Budúcnosť je v čipoch Dokonalosť elektronickej peňaženky CLIP - Hrubý, M.
Zavádzanie elektronických peňaženiek v krajinách Európy. Porovnanie najdôležitejších národných riešení elektronických peňaženiek. Výhody a nevýhody. Clip (EPI, Waterloo/Brusel a Mastercard USA) je "multimenová" elektronická peňaženka pre sumy pod 25 ECU. Transformácia jednotlivých národných systémov elektronických peňaženiek na "európsky systém".