Chytiť sa myšlienky - Sedláková, G.
Generálna riaditeľka Slovenskej záručnej banky (SZB), štátneho peňažného ústavu, Ing. Gabriela Sedláková o pôsobení a dosiahnutých výsledkoch SZB. Banková stratégia orientovaná na záujmy klienta. Riziká návratnosti poskytnutých financií. Pozícia SZB v súčasnom smerovaní finančníctva.