Globálne trendy pôsobia na rozvoj bankových inštitúcií aj na Slovensku - Makúch, Jozef, 1953-
Faktory rozvoja bankových inštitúcií na Slovensku. Rast konkurencie. Globalizácia medzinárodného bankového prostredia. Technický pokrok v bankovníctve.