Japonské banky dočasne uvoľnili popredné miesta v rebríčku svetových bánk - Kubinec, S.
Problémy japonských bánk. Sumimoto. Vzťah dolára a jenu. Popredné japonské banky a investori. Záujem západných bánk. Úverová problematika. Fúzie v bankovníctve.